Over mij

Mijn naam is Ursula Hellenberg.

Ik heb jaren in de zorg gewerkt van kraamzorg tot ouderen zorg. Nu is de tijd voor mij aangebroken voor de honden “zorg”’. Ik ben al heel lang in het bezit van eigen hondjes die ik altijd op “niet” professionele wijze geschoren en geknipt heb. Dit vond ik altijd al heerlijk om te doen en hierdoor heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen en ECHT te leren knippen plukken effileren en alles wat erbij hoort, op de manier waarop het hoort.

Ik heb een jaar stage gelopen in een trimsalon in Amsterdam met veel plezier en heb daar het vak geleerd, de theorie heb ik gevolgd in Harderwijk.

De garage is verbouwd tot een echte trimsalon waar ik heel graag mijn eigen toko draaiende wil gaan houden.

Ik ben nu zo ver dat ik niet alleen mijn eigen hond, maar ook die van u kan vertroetelen en een verzorgd uiterlijk kan geven. Niet elke hond vind getrimd worden prettig, toch wil ik een trimbeurt zo aangenaam mogelijk voor elke hond maken. Honden zijn vaak rustiger als het baasje er niet bij is, zo worden we allebei niet afgeleid tijdens de behandeling. Ik bel u een kwartiertje voor afloop, zodat u uw hond op tijd kunt ophalen.

Interesse?

Om een afspraak te maken met de trimsalon kunt u bellen met Ursula ( 06 38300186 ). Ben ik verhinderd om de telefoon op te nemen dan kunt u de voicemail inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug.


Bekijk de Contact pagina voor meer informatie.