Huisregels

Regels/Tips Hondentrimsalon Ouder Amstel

Beste klanten,
Voor u met uw hondje naar mij toe komt stel ik het op prijs onze regels door te nemen,die wij als trimsalon handhaven,zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. alvast bedankt.

Laats aangepast: december 2018

- Laat de hond uit voordat u komt. Een behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden
- Graag uw hond aangelijnd brengen naar de trimsalon
- Medische afwijkingen/besmettelijke aandoeningen (zoals ringworm of kennelhoest, of als uw hond bekend is met epileptische aanvallen, of wondjes heeft) is zeer belangrijk dit te melden
- Als u hond loops is, dit graag even van te voren melden.
- Ik verzoek u uw hond vrij van vlooien te brengen naar de trimsalon.
- Honden worden erg onrustig als de eigenaar in de buurt is. Ze blijven daarop gefixeerd en willen aandacht. Om onnodig lange behandelingen te voorkomen is het niet wenselijk dat u tijdens de behandeling aanwezig bent.
- Als ik bijna met uw hond klaar ben geef ik altijd een belletje dat uw hond klaar is om opgehaald te worden. Het is fijn als u uw hond dan gelijk op komt halen.

Vilt honden:
Als uw hond extreem in de vilt zit dan wordt dit met u besproken, en kan het niet anders dat uw hond kort wordt geschoren. Als dit het geval is dan dient u in de trimsalon een klitten/vilt contract te tekenen. Doordat de hond kort moet worden geschoren, is de kans om huid irritatie, huidwondjes, en jeuk erg groot, ook kunnen er wondjes die al onder de vervilting verstopt zitten, zichtbaar worden na het scheren. Honden trimsalon Ouder Amstel is hier NIET voor aansprakelijk en zal dit dan ook mondeling en schriftelijk met u doornemen. In dit contract staat dat u hond geknipt of geschoren wordt zoals u misschien niet van te voren had verwacht en dat er geen negatieve uitlatingen gemaakt mogen worden op social media/internet hier over, omdat wij als trimsalon hier niets aan kunnen doen, dat uw hond kort geschoren moet worden ivm de vilt.

- Eventuele gedragsproblemen van uw hond graag van te voren melden. Mocht de hond bijten dan gebruik ik voor de hond een muilkorf. Dit is voor de veiligheid van de hond en voor mij, zodat de hond niet in de schaar of tondeuse of trimster bijt.
- Bent u niet tevreden over de trimbeurt van u hond, laat het even weten, zodat we een afspraak kunnen maken, dat ik uw hond naar u wens korter scheer, knip of effileer en komen daar samen wel uit.